Mail ons: info@coolsolutions.be of bel ons: +32 59 55 10 10

Fleet

300 moderne schuifzeilopleggers

Onze schuifzeilopleggers zijn volledig afgestemd op de geldende normen en regelgeving in Europa en Engeland. Daarnaast beschikt elke trailer over een track-and-tracesysteem waarmee we de lading te allen tijde kunnen volgen. Van laad- tot losplaats, we weten op elk moment waar die zich bevindt. Extra gemoedsrust bij het vervoer van hoogwaardige goederen!

Vlotte reparaties in onze eigen garage

In Oostende hebben we een eigen werkplaats waar we zelf reparaties aan onze trailervloot kunnen uitvoeren. Snel, vakkundig én efficiënt! Onze repair service is er ook voor buren, klanten of partners … wij helpen graag. 

Waarom samenwerken met Cool Solutions?

Moderne vloot

Jouw lading zit goed in één van onze 300 moderne schuifzeilopleggers. Dankzij de sateliettracking kunnen we alles nauwkeurig opvolgen, van inladen tot veilig afleveren.

Persoonlijke service

We brengen steeds de optimale transportoplossing voor jouw noden. Je accountmanager zorgt dat elke zending op wieltjes loopt en is jouw vast aanspreekpunt bij vragen.

Gedreven door kwaliteit

Onze service is altijd in evolutie. We ontwikkelen nieuwe ideeën en oplossingen om je steeds beter van dienst te zijn. Stipte leveringen zijn hierbij onze grootste prioriteit!

Eigen EDI-systeem

Ons zelfontwikkelde softwaresysteem laat vlot EDI-berichtverkeer toe van en naar onze klanten, ferrymaatschappijen, haven- en douaneautoriteiten.

Ecologisch op weg

We willen de CO2-uitstoot van onze transporten zo klein mogelijk houden. Daarom beperken we het aantal gereden kilometers en zetten we volop in op roll-on-roll-offtransport.

Op zoek naar een optimale oplossing voor het transport van je producten? Contacteer ons voor een ‘cool solution’ op maat!

20201022_092422