Mail ons: info@coolsolutions.be of bel ons: +32 59 55 10 10

Activiteiten

Transportoplossingen op maat

Als traileroperator brengen we je lading op de beste manier naar z’n eindbestemming. Volledig begeleid over de weg, maar nog liever via een roll-on-roll-offsysteem. Zo zijn de producten snel ter plaatse, zonder het milieu onnodig te belasten. Wij denken graag mee over een oplossing op maat!

Wegtransport in Europa en Engeland

Cool Solutions brengt optimale transportoplossingen. Van goederen tot grondstoffen, onze focus ligt op volle trailerladingen snel en efficiënt op hun eindbestemming krijgen. Just-in-time, prebooked deliveries of nog iets anders? Wij stemmen de transittijden steeds af op jouw wensen.

Onze werkgebieden:

  • Benelux
  • Duitsland (Nordrhein-Westfalen – Rheinland Pfalz – Saarland – Baden Württemberg)
  • Zwitserland
  • Engeland, Wales en Schotland


Dagelijks bieden wij transporten vanuit de Benelux richting Zwitserland en Duitsland.

Op- en overslag voor een vlotte flow

Onze magazijnruimte in Oostende biedt heel wat mogelijkheden voor op- en overslag van ladingen. Met z’n 1.200 m² voorziet ons magazijn ruimte om ladingen tijdelijk te stockeren en ook overslag gaat hier razend vlot. Zo hebben wij alles in huis om je distributie gestroomlijnd te laten verlopen!

Snel op weg dankzij eigen garage

Naast onze kantoren en het magazijn, hebben we in Oostende ook een eigen werkplaats. Hier kunnen we zelf reparaties aan onze trailervloot uitvoeren zodat ze snel terug de baan op kunnen. Daarnaast helpen we met onze repair service ook graag partners of klanten uit de nood!

Waarom samenwerken met Cool Solutions?

Moderne vloot

Jouw lading zit goed in één van onze 300 moderne schuifzeilopleggers. Dankzij de sateliettracking kunnen we alles nauwkeurig opvolgen, van inladen tot veilig afleveren.

Persoonlijke service

We brengen steeds de optimale transportoplossing voor jouw noden. Je accountmanager zorgt dat elke zending op wieltjes loopt en is jouw vast aanspreekpunt bij vragen.

Gedreven door kwaliteit

Onze service is altijd in evolutie. We ontwikkelen nieuwe ideeën en oplossingen om je steeds beter van dienst te zijn. Stipte leveringen zijn hierbij onze grootste prioriteit!

Eigen EDI-systeem

Ons zelfontwikkelde softwaresysteem laat vlot EDI-berichtverkeer toe van en naar onze klanten, ferrymaatschappijen, haven- en douaneautoriteiten.

Ecologisch op weg

We willen de CO2-uitstoot van onze transporten zo klein mogelijk houden. Daarom beperken we het aantal gereden kilometers en zetten we volop in op roll-on-roll-offtransport.

Op zoek naar een optimale oplossing voor het transport van je producten? Contacteer ons voor een ‘cool solution’ op maat!

20201022_092422